Zagrebački puter – Okus koji vraća u djetinjstvo!
Zagrebački puter karakterizira izrazito žuta boja, božanstven okus tradicionalnog maslaca kakav su prije radile naše bake (puter), struktura je ujednačena, a na sobnoj temperaturi postaje fino maziv.
Maslac je nezamjenjiva namirnica u kulinarstvu i slovi za najzdraviju prirodnu masnoću. Izvrstan je kao namaz na kruh ili kao dodatak različitim jelima, posebno slasticama.
MASLAC I. KLASE sadrži min. 82% mliječne masti.
Dostupan je u pakiranju od 250g, 5kg i 25kg.
Prosječne hranjive vrijednosti | u 100 g |
Energija | 3058 kJ/744 kcal |
Masti
-od kojih zasićene masne kiseline |
82,0 g
50,8 g |
Ugljikohidrati
-od kojih šećeri |
0,7 g
0,7 g |
Bjelančevine | 0,7 g |
Sol | 0,01 g |
Upute:
Čuvati na temperaturi od +4°C do +8°C.